Hidratáló mandula hajsampon spirulina algával

Spirulina Mandula sampon

Fő hatóanyaga az édesmandula kivonat, amely egyszerre regenerál, táplál és fényessé, egészséges tapintásúvá teszi a hajat. A mandula vitaminokban és ásványi anyagokban is gazdag. B1, B2, B6 és E vitamint, az ásványi anyagok közül pedig rengeteg káliumot, kalciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemei közül a vas, a mangán és a cink kiemelendő. A fejbőr hidrolipid réteg ( víz-, zsír ) egyensúlyának rendezésére alkalmas elsőkörös termék. Hidratáló, vízmegkötő képessége főként a mandula összetevőnek köszönhető. Univerzális készítmény, minden hajtípusra, fejbőrre és korosztály számára alkalmas.

A spirulina alga jótékony hatása mellett olyan enzimeket, vitaminokat, tápanyagot vihetünk a fejbőrbe és a hajhagymához, ami más termékcsaláddal nem lehetséges! Segít a fejbőr immunrendszerét visszaállítani. Fejbőr fiatalító és méregtelenítő készítmény. Száraz fejbőrre erős hidratáció hiány, irritáció, fejbőrhámlásos problémák esetén javasoljuk használatát!

Hígítva és töményen egyaránt alkalmazható.

Kiszerelés

  • 50ml
  • 250ml

Dr.Nagy & B.Nagy Trichocenter hajfürdők (Samponok)

Biofizikai úton tisztít, megőrizve a fejbőr természetes ph-szintjét. Nem befolyásolja a fejbőr hidrolipid rétegének a felépítését. 8-36 aktív hatóanyagot tartalmaznak. Biológiai alapú, koncentrátumok

Spirulina Mandula tápláló, hidratáló hajsampon