Caduta plus samponok

Caduta+ sampon

Kiváló hajhullás elleni készítmény, akár mindennapos használatra is remek választás. A hajhullások túlnyomó többségében olyan okok vannak a háttérben, amire nem is gondolnánk. A hajhullás megszüntetése mellett hosszú távon látja el a fejbőrt a haj növekedéséhez szükséges tápanyagokkal. Zsírosodást nem okoz.

Fő hatóanyaga a ginzeng, mely segíti a mátrix sejtek osztódását, ezáltal növekedésfokozó hatású.

Hölgyek esetében is termel a szervezet androgén hormont. Számos kutatás támasztja alá, hogy a ritkuló területekről vett hajhagymák esetében kimutatható a megnövekedett 5 alfa reduktáz enzim és a DHT (átalakult tesztoszteron) mely a haj ritkulásáért is felelős lehet. Az enzim működésének a korlátozásával és egy megfelelő hajhullás elleni kezelés alkalmazásával ez a különösen a hölgyek számára kényelmetlen panasz megszüntethető. A CADUTA+ termékcsalád kifejezetten ennek a problémacsoportnak a kezelésére lett kifejlesztve. Hajhullás és hajnövesztő kezelések során hatékonyan alkalmazható. Koncentrátum, ezért 1:2 arányban hígítani kell!

Kiszerelések

  • 50ml
  • 250ml
  • 500ml

Dr.Nagy & B.Nagy Trichocenter hajfürdők (Samponok)

Biofizikai úton tisztít, megőrizve a fejbőr természetes ph-szintjét. Nem befolyásolja a fejbőr hidrolipid rétegének a felépítését. 8-36 aktív hatóanyagot tartalmaznak. Biológiai alapú, koncentrátumok.

Caduta+ hajfürdő