Hyaluron sampon és selyemproteines ampulla

jún 5, 2019 | Aktuális, Tudtad?!

A hialuronsavval dúsított 2 új termékünk forradalmi áttörésnek számít a haj-és fejbőrápolás területén. A csakis kizárólag természetes anyagokból készült termékek legújabb összetevői felfedezettje a hialuronsav, melynek hatása még a szakértőket is ámulatba ejti.

A hialuronsav egy teljesen természetesen létező kémiai vegyület, az ember szervezetében is magas százalékban megtalálható. Nagyszerű tulajdonsága, hogy a saját súlyának az ezerszeresét képes vízben megkötni, ezzel biztosítva a szervezetünk vízháztartásának megfelelő működését. Ez legfőképp a bőrünkre igaz, ezáltal a fejbőrünkre is.

A hialuron sampon azon felül, hogy egészségessé és fiatallá varázsolja a hajkoronánkat, a hajhullással is felveszi a versenyt. Nedvességmegtartó tulajdonsága mellett, fiatalon tartja a fejbőrt és a hajszerkezetet, valamint lesimítja azt, és felerősíti a hatóanyagok intenzitását, ezzel elérve a ragyogó hajtömeg hatását.

Kifejezetten úgy tervezték, hogy az összetevők olyan complex bázist képezzenek, amely más termékekkel ellentétben nem használ agresszívebb felületaktív anyagokat. Azaz a krémes és finom illatú hab nem csak tisztítja a felületet, de a teafa olajjal, mentával, dúsított hialuron sampon nyugtatja, fertőtleníti és hidratálja is a fejbőrt.

A hialuron selyemprotein ampulla már közvetlenebbül hat. Fókuszáltan a hajhagymák öregedését gátolja, ezáltal a hajunk fényes és puha lesz annak elnehezedése nélkül. A benne található selyem aminosavak a hidratáltságot, a hidrolizált kollagén a védelmet, a hialuronsav a vízmegkötést biztosítja számunkra. Használata egyszerű: miután alaposan kiöblítettük a habzó sampont a hajból, a pipetta segítségével a fejbőrre kell felvinni, majd ujjbeggyel finoman belemaszírozni a terméket. Hajszálszerkezeti rendellenesség esetén, a hajszálakba is befésűlhető. A hajszálakat feltőlti és lesimítja a cuticula –t.

Fontos, hogy nem szabad kiöblíteni!

A két termék együttes használata a fej-és hajszerkezet

tökéletes védelmét és hidratáltságát garantálja.

Hatása már az első használat után szembetűnő,

folyamatos alkalmazás esetén látványos változások érhetők el